Alpe d'Huez

Fransk stemning og solskin året rundt

Byen i solen

Alpe d´Huez er kendt for sit fantastiske skiløb og ikke mindst fra cykelløbet Tour de France.

Alpe d´Huez er et af Frankrigs største og højest beliggende skiområder. Skibyen er bygget over den oprindelige by Huez og har de sidste 20 år udvidet sig i alle retninger. Området har et godt ry hvad angår sne-sikkerhed og solskin. Byen har faktisk det motto, at hvis solen ikke skinner i Alpe d´Huez, er det fordi, at det er nat.

Skiløbet i området er varieret og byder på 250 km piste - med alt fra brede grønne pister ned mod byen og udfordrende sorte nedfarter længere oppe i terrænet. Og bare rolig - området byder på masser af freeride-skiløb, der kan tilfredsstille selv den største offpistehaj.  

Når skiløbet er ovre findes der et hav af muligheder i byens Sportscenter for både fitness, badminton, fodbold, squash, klatring og meget mere. Derudover er der skøjtebane og udendørspool i byen.

Når der skal hygges med vennerne, har byen flere gode afterski steder nede i byen, og selvfølgelig den berømte La Folie Douce som ligger oppe på pisten. Her sørger DJ'en for fedt musik og der bliver danset på bordene. Alt sammen med en fantastisk udsigt. Info

Antal grønne pister 42
Km grønne pister 56
Antal blå pister 37
Km blå pister 46
Antal røde pister 40
Km røde pister 67
Antal sorte pister 17
Km sorte pister 53
Højeste punkt 3330
Laveste punkt 1250
Højde for byen 1860
Antal lifte 71
Lift kapacitet (pers/time) 90000
Snekanoner Ja
Gletcherskiløb Ja
Funpark Ja
Lysløjpe (stk) Ja
Langrend (km) 35


GalleriVideo
Error loading Razor Script RedMountainProgram.cshtml